Pat Royal Crown (cu mecanism de ridicare) curcan, culoare: lapte, 160*200

9 recenzii
Royal Crown este un pat de clasă premium, perfect combinat cu saltele din seria Premium și modele înalte, pe care vă veți simți ca pe un nor.
Price:
18,097 lei
30%- 5,430 lei

12,667 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Liniile netede ale patului Royal Crown și culoarea delicată a fildeșului vă pregătesc pentru un somn odihnitor. Geometria netedă și strângerea tăbliei moi ajută la crearea unui design elegant pentru dormitorul tău. Liniile și formele netede subliniază fiecare element al acestui model, permițându-i să fie combinat cu orice stil interior și schemă de culori aleasă de dvs.

Patul Royal Crown este simbolul luxului, eleganței și stilului în lumea mobilierului. Acest pat este o adevărată operă de artă care a fost creată pentru a deveni piesa centrală în orice dormitor.

Patul din Chișinău are un design rafinat care combină materiale de înaltă calitate, detalii luxoase și lucrate manual. Designul său poate fi decorat cu sculpturi, pietre incrustate, cristale sau metale prețioase, conferind patului o sofisticare specială.

Materialele folosite la realizarea patului Royal Crown pot include lemn prețios, finisaje metalice, tapițerie moale din piele naturală sau țesături scumpe. Fiecare detaliu al patului este realizat cu o atenție deosebită la detalii, ceea ce îl face special și unic.

Paturile noastre nu sunt doar o piesă de mobilier, ci sunt o operă de artă care poate transforma orice dormitor și îi poate oferi un aspect sofisticat și luxos.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200, 180*200
Culoare
Молочный