Pat Brugge (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: bej, 160*200

Fără recenzii
Tăblie rotunjită cu cravată de transport-în stilul clasicilor europeni ai secolului al 18-lea, simbolizează în mod tradițional luxul și prosperitatea. Cravata în formă de...
Price:
16,511 lei
30%- 4,954 lei

11,557 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul nostru Brugge din Chișinău este un produs absolut unic și luxos creat pentru cei care apreciază calitatea înaltă, exclusivitatea și designul rafinat. Acest pat se distinge prin eleganța sa grațioasă și stilul maiestuos, ceea ce îl face un atribut cu adevărat regal al oricărui dormitor.

Exteriorul patului Brugge se caracterizează prin detalii luxoase și finisaje rafinate, inclusiv sculpturi rafinate, incrustate cu pietre prețioase și cristale, precum și finisaje metalice scumpe. Diverse finisaje și materiale din care să alegeți vă permit să creați un pat care să îndeplinească pe deplin preferințele și stilul individual al proprietarului său.

Designul patului întruchipează rafinamentul și rafinamentul, care se manifestă în fiecare detaliu. Maeștrii meșteri arată măiestrie de neegalat și atenție la detalii în crearea acestui pat, făcându-l o adevărată operă de artă.

Fiecare aspect al patului este gândit până în cele mai mici detalii pentru a crea o piesă de mobilier care nu numai că servește unui scop funcțional, dar acționează și ca un element colorat al interiorului, aducând o atmosferă luxoasă și un aspect luxos dormitorului.

În general, patul este simbolul esteticii, luxului și stilului, ceea ce îl face un accent de neegalat al oricărui dormitor și un simbol al gustului fin și al luxului.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200, 180*200
Culoare
Bej