Producție


Marca comercială "SLADKI SON" din Chișinău, reprezintă un ansamblu exclusiv de saltele conform tehnologiei americane pe echipamente high-tech ale Companiei Global System Group, folosind acest echipament, oferim consumatorilor noștri saltele ortopedice de înaltă calitate.

Compania a introdus tehnologii moderne pentru simultane profunde quilting de saltea moale elementele liniei tehnologice ale companiei "Vâslaș" statele UNITE ale americii, vă permite să pilotă moale straturi de saltea, până la 15 centimetri grosime, această metodă face pardoseli elastice, asigură densitate uniformă, reduce semnificativ contracție de elemente moi. În timpul funcționării pe termen lung a saltelei, procesul de coasere a țesăturii este complet automatizat, iar tăierea pânzelor este computerizată, părțile laterale ale saltelei sunt de asemenea realizate pe o linie complet automată, prin pre-realizarea dimensiunilor necesare. Am selectat cei mai buni și mai fiabili furnizori europeni de materiale din Germania și Belgia, Slovenia, Polonia care produc materii prime de cea mai înaltă calitate, latex natural, fibre de nucă de cocos-cactus, alge marine, fibre naturale de bumbac. Latexul Natural este un material natural unic realizat din seva unui copac, hevea sunt evaluate pentru durabilitatea, elasticitatea și elasticitatea lor.

Capacele pentru saltele sunt fabricate din țesături tricotate și jacquard. O mașină specială de tăiere vă permite să tăiați diverse materiale pentru podele pentru saltele cu o precizie de până la un milimetru. O atenție deosebită este acordată sănătății umane și, prin urmare, am abandonat complet utilizarea adezivului pe bază de solvenți. Conectarea straturilor de saltea are loc prin lipirea fermă a acestora împreună cu un adeziv special de topire la cald fabricat în Germania folosind tehnologia "HOT MELT", care la rândul său duce la o funcționare mai lungă a saltelei.

Această tehnologie adezivă este absolut sigură pentru sănătatea umană și nu conține impurități nocive, toxine și fum și este utilizată pe scară largă în industria alimentară. De exemplu, pentru lipirea pungilor obișnuite de lapte, perimetrul saltelei este întărit cu un cadru din spumă poliuretanică de înaltă densitate, arcuri speciale sunt instalate de-a lungul marginilor blocului de primăvară, iar această tehnologie unică ne permite să întărim semnificativ rigiditatea marginilor saltelei, nu-i permitem să se scufunde sub sarcină. Înainte de a cusut-o de-a gata saltea, volumetric straturi sunt învelite în special overlocks, pentru un plus de materiale groase, saltea modele care folosesc un volumetrice cusatura se distinge prin confort deosebit si aspectul, finit matlasate și overlocked straturi sunt ferm conectat la piesa de lucru nu permite capacului să se răsucească pe toată durata funcționării produsului, fermoarul este cusut în partea de saltea, astfel încât cumpărătorul poate asigurați-vă că compoziția saltelei corespunde comandat modelul. Coaserea capacelor se face pe o mașină automată, prin tăierea cu o panglică puternică care conferă saltelei un aspect elegant, găurile de ventilație sunt instalate în jurul perimetrului, salteaua gata este ambalată în polietilenă, protejându-l complet de contaminare.

Prin achiziționarea unei saltele a mărcii "SLADKI SON", puteți fi siguri de calitatea somnului pe care vă așteptați să o obțineți de la o saltea nouă, deoarece saltelele dulci de somn sunt de cea mai înaltă calitate la un preț accesibil. Abordarea individuală a fiecărui client, producția de orice dimensiune, calitatea constantă, onestitatea, de aceea majoritatea cumpărătorilor preferă salteaua mărcii Sweet Dream.

Saltele dulci de somn, saltele pentru un somn sănătos!