Pat Tokyo (cu mecanism de ridicare) Turcia, 160*200

Fără recenzii
Patul din velur Tokyo stone este un pat moale elegant, foarte confortabil. Cadrul produsului este realizat din pin masiv natural și ecologic și acoperit cu velur de piatră.
Price:
17,600 lei
30%- 5,280 lei

12,320 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul din velur de piatră este un pat moale elegant, foarte confortabil. Cadrul produsului este realizat din metal. O nișă spațioasă pentru rufe oferă un avantaj special.Datorită designului său simplu și concis, patul este perfect pentru orice interior.Clearance-ul de deasupra podelei este de 10 cm.

Patul nostru din Chișinău Tokyo este un pat elegant și confortabil, cu un design modern, excelent pentru interioarele moderne. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, care asigură rezistență și durabilitate. Patul Tokyo are linii drepte și un aspect minimalist, care dă impresia de ușurință și eleganță. Datorită designului său, se va potrivi cu ușurință în orice dormitor, adăugându-i un farmec modern. Patul Tokyo este disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori, ceea ce îl face o alegere ideală pentru diferite nevoi și preferințe.

Materialele folosite pentru a face patul Tokyo pot include lemn prețios, finisaje metalice, tapițerie moale din piele naturală sau țesături scumpe. Fiecare detaliu al patului este realizat cu o atenție deosebită la detalii, ceea ce îl face special și unic.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200, 180*200
Culoare
Серый