Pat șoaptă (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: maro închis, 160*200

Fără recenzii
Bază de pat metalică cu mecanism de ridicare și un sertar spațios pentru rufe inclus. Patul are o tăblie mică, care este un mare plus pentru podelele de mansardă și camerele mici.
Price:
18,309 lei
30%- 5,493 lei

12,816 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul șoaptă este o combinație rafinată și elegantă de stil, confort și funcționalitate. Acest pat este conceput pentru cei care apreciază confortul și frumusețea în casa lor. Este o combinație perfectă de design modern și funcționalitate.

Patul nostru are un cadru grațios și elegant din lemn de înaltă calitate, care îi conferă rezistență și durabilitate. Tăblia înaltă și elegantă adaugă farmec și lux patului, făcându-l o alegere ideală pentru orice dormitor interior. Designul tăbliei oferă confort și suport maxim în timp ce citești sau te uiți la televizor în pat.

O caracteristică specială a patului este un container de depozitare convenabil și spațios, care se află sub pat. Acest lucru vă permite să utilizați spațiul cât mai eficient posibil și să depozitați lucrurile fără a ocupa spațiu suplimentar în cameră. În plus, patul este echipat cu sertare laterale convenabile în care puteți depozita diverse obiecte mici.

Patul din Chișinău este disponibil în diferite dimensiuni, ceea ce îl face o alegere universală pentru apartamente de orice dimensiune. Datorită designului său elegant și liniilor elegante, va deveni un adevărat decor pentru orice dormitor.

În general, patul șoaptă este alegerea perfectă pentru cei care apreciază confortul, stilul și funcționalitatea. Reprezintă combinația perfectă de calitate, confort și design rafinat, care va aduce bucurie și satisfacție proprietarului său timp de mulți ani.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200
Culoare
Графит