Pat Equinox (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: gri închis, 160*200

Fără recenzii
Patul Equinox cu un mecanism de ridicare și un spațiu spațios în interior vă va ajuta să rezolvați problema depozitării lucrurilor într-un dormitor mic. Compartimentul este...
Price:
16,289 lei
30%- 4,887 lei

11,402 lei

In stock
Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Equinox cu un mecanism de ridicare și un spațiu spațios în interior vă va ajuta să rezolvați problema depozitării lucrurilor într-un dormitor mic. Compartimentul este împărțit în două nișe, care pot acționa cu ușurință ca un dulap pentru haine și lenjerie de pat.

Caracteristici Model: spătar Original cu decor din bambus. O mișcare de design non-banală îi va atrage pe cei care caută accente extraordinare pentru dormitorul lor. Baza ortopedică cu mecanism de ridicare. Baza saltelei este reprezentată de un cadru metalic cu șipci de lemn. Mecanismul de ridicare a ascensoarelor cu gaz oferă acces ușor la spațiul din interiorul patului. Compartimentele de depozitare din interiorul patului vă vor permite să ascundeți pături de iarnă, Perne și lucruri în afara sezonului.

Baza ortopedică cu mecanism de ridicare: completă, constă dintr-un cadru metalic, un set de lamele din lemn și un sistem de ascensoare cu gaz.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat. Saltea recomandată pentru acest pat: tare, înaltă.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200
Culoare
темно серый