Pat Equinox (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: gri închis, 160*200

Fără recenzii
Patul Equinox cu un mecanism de ridicare și un spațiu spațios în interior vă va ajuta să rezolvați problema depozitării lucrurilor într-un dormitor mic. Compartimentul este...
Price:
16,289 lei
30%- 4,887 lei

11,402 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Equinox cu mecanism de ridicare și un spațiu spațios în interior vă va ajuta să rezolvați problema depozitării lucrurilor într-un dormitor mic. Compartimentul este împărțit în două nișe, care pot acționa cu ușurință ca un dulap pentru haine și lenjerie de pat.

Caracteristici Model: spătar Original cu dungi verticale. O mișcare de design non-banală va atrage cei care caută accente extraordinare pentru dormitorul lor. Mecanismul de ridicare de pe ascensoarele cu gaz oferă acces ușor la spațiul din interiorul patului. Compartimentele de depozitare din interiorul patului vă vor permite să ascundeți pături de iarnă, Perne și articole în afara sezonului.

Patul Equinox este un pat elegant și elegant, cu un design rafinat, care va adăuga șic și rafinament dormitorului tău. Proiectat folosind tehnologii moderne și realizat din materiale de înaltă calitate, patul Equinox are rezistență și durabilitate. Curbele ei grațioase și detaliile rafinate creează o impresie de rafinament și lux. Patul Equinox este disponibil în diverse finisaje, ceea ce vă permite să îl alegeți pentru orice interior. Datorită designului său sofisticat și calității ridicate a execuției, patul Equinox va deveni nu numai o parte funcțională a dormitorului dvs., ci și un accent luminos al interiorului.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200
Culoare
темно серый