Pături

Одеяло 1,4*2,1 Турция

595 lei

Pânză
Микрофибра

Одеяло белое 2,0*2,2 Турция

725 lei

Pânză
Микрофибра

Pregătindu-mă pentru sosirea unei toamne ploioase și a unei ierni înghețate, vreau să mă pregătesc pentru întâlnirea vremii reci în mod corespunzător. Când vine frigul, vrei să te ascunzi de frig, acoperit cu o pătură moale, pufoasă și caldă...

Alegerea unei pături bune în Chișinău necesită o abordare responsabilă. Este mai bine să vă pregătiți pentru acest lucru în avans. Nu este ușor să alegeți o pătură de înaltă calitate și caldă. Achiziționarea unei pături implică luarea în considerare a mai multor criterii care determină alegerea dvs.

Deci, atunci când alegeți o pătură, în primul rând, este necesar să acordați atenție siguranței produsului. Unele materiale de umplutură provoacă adesea alergii, consecințele cărora pot fi extrem de tragice. Prin urmare, înainte de a cumpăra pătură aleasă, merită verificată o reacție alergică.

Este foarte important ca pătura să permită corpului să"respire". Higroscopicitatea este o proprietate necesară care este necesară pentru ca produsul să fie suficient de cald și să treacă în mod normal aerul prin el însuși. În prezent, oricine poate cumpăra o pătură în Chișinău de mărimea potrivită în magazinul online SWEET DREAM salteaua. Este suficient să alegeți modelul preferat și să plasați o comandă. După aceea, rămâne doar să așteptați livrarea mărfurilor la adresa specificată.