Pat cuantic (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: Maro-bej, 160*200

Fără recenzii
Design modern minimalist, brutal și forme moi dreptunghiulare, încadrate de margini cusute. Linii clare dictate de cele mai la modă tendințe. Acest model de pat cuantic se...
Price:
17,137 lei
30%- 5,142 lei

11,995 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Design modern minimalist, brutal și forme moi dreptunghiulare, încadrate de margini cusute. Linii clare dictate de cele mai la modă tendințe. Acest model al patului cuantic se potrivește perfect în cele mai moderne interioare.
Designul tăbliei în stilul canapelelor moderne.

Este convenabil să vă aplecați înapoi pentru a citi, a lucra cu Gadgeturi. Patul cuantic este de culoare maro și bej, cu un mecanism de ridicare

Acest pat este o combinație unică de funcționalitate, confort și design modern. Acest pat combină eleganța, eleganța și stilul, creând un accent atractiv în orice dormitor.

Paturile noastre din Chișinău au o construcție puternică și stabilă din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și fiabilitatea acestuia. Designul patului combină linii netede și detalii rafinate, creând o impresie de armonie estetică și rafinament.

Datorită esteticii sale versatile, patul cuantic se va potrivi cu ușurință în orice interior, de la clasic la modern. Disponibilitatea sa în diverse finisaje vă permite să o alegeți pentru orice stil de decorare a dormitorului.

Patul are, de asemenea, un nivel ridicat de confort datorită dimensiunilor sale ergonomice și designului confortabil. Este un loc ideal pentru odihnă și relaxare, unde vă puteți bucura de un somn odihnitor și de o atmosferă confortabilă.

Drept urmare, patul cuantic reprezintă un echilibru minunat între estetică, funcționalitate și confort, făcându-l o alegere ideală pentru cei care apreciază calitatea și stilul în mobilier.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200
Culoare
Bej