Pat de lână (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: Maro-bej, 160*200

Fără recenzii
Conturul tăbliei patului de lână este învăluit de un cadru din profil MDF în formă de diamant. La poalele suportului este închis cu un soclu, elementele moi din țesătură moale...
Price:
16,213 lei
30%- 4,864 lei

11,349 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul din lână este un model de mobilier elegant și confortabil conceput pentru a oferi confort și stil în dormitor. Acest pat este o combinație de design sofisticat și materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face o alegere ideală pentru interioarele moderne.

Paturile noastre au o construcție solidă și fiabilă din lemn de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață. Designul său rafinat și finisajele de înaltă calitate îl fac ideal pentru cei care apreciază luxul și confortul în interior.

Acest pat este disponibil în diferite dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți opțiunea potrivită pentru orice cameră. Datorită versatilității sale, se va potrivi atât în dormitoare mici, cât și în camere spațioase.

Una dintre caracteristicile patului este tăblia moale și confortabilă, care oferă un sprijin optim pentru spate în timpul somnului. Acest lucru îl face un loc ideal pentru relaxare și relaxare după o zi lungă.

Patul din lână oferă, de asemenea, o gamă de materiale și nuanțe de tapițerie diferite, ceea ce permite fiecărui client să se bucure de stil și confort individual. Datorită aspectului său elegant și a calității ridicate a execuției, acest pat va fi un plus minunat pentru orice interior al dormitorului.

Salteaua nu este inclusă în preț și este achiziționată separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
160*200
Culoare
Bej