Pat Galaxy (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: Bej, 120*200

Fără recenzii
Bază de pat metalică cu mecanism de ridicare și un sertar spațios pentru rufe inclus. Patul are o tăblie mică, care este un mare plus pentru podelele de mansardă și camerele mici.
Price:
13,256 lei
30%- 3,977 lei

9,279 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

120*200
140*190
160*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Galaxy este simbolul luxului, eleganței și confortului din dormitorul tău. Aceasta este o creație rafinată a meșterilor handmade care au mulți ani de experiență în crearea de piese de mobilier exclusive.

Patul este disponibil în diferite culori și nuanțe. Puteți alege cel care se potrivește preferințelor dvs. interioare și personale. Datorită versatilității sale, va fi complementul perfect pentru orice stil de decorare a dormitorului - de la clasic la modern.

De asemenea, veți fi încântați să știți că patul Galaxy este echipat cu un mecanism convenabil de stocare. Puteți așeza cu ușurință și compact lenjerie de pat, pături și alte articole care pot ocupa spațiu suplimentar în dormitorul dvs. Aceasta este o soluție excelentă pentru optimizarea utilizării spațiului și menținerea ordinii.

Avantajele constante ale patului Royal Crown sunt materiale de înaltă calitate, finisaj impecabil și ușurință în utilizare. Este conceput pentru cei care apreciază luxul și confortul în viața lor și sunt gata să investească în splendoarea spațiului lor de dormit.

Paturile noastre din Chișinău sunt o alegere ideală pentru cei care caută nu numai funcționalitate și confort, ci și un design magnific care să sublinieze stilul și caracteristicile dvs. unice. Lasă-te să simți atmosfera de lux și confort în fiecare seară în brațele acestui pat de neegalat.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
120*200, 140*190, 160*200
Culoare
Bej