Perna anatomică Ambesonne (pernă) cu efect de memorie 40x60

2 recenzii

5.00 out of 5 stars


1 отзыв
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
Pernele ortopedice susțin gâtul într-o poziție fiziologică și ajută la evitarea consecințelor neplăcute. Material: Umplutură din spumă poliuretanică vâscoelastică spumată...
Price:
799 lei
13%- 100 lei

699 lei

Dimensiune (cm)
40*60
Umplutură
Memory foam

ТОП продаж!

Additional services:

Overview

Perna ortopedică universală combină avantajele pernelor clasice și efectul terapeutic al produselor ortopedice. Pe de o parte, perna are forma și dimensiunea obișnuită pentru majoritatea oamenilor, precum și o rigiditate medie, deci nu trebuie să vă obișnuiți și să vă adaptați.

Pe de altă parte, umplutura din spumă poliuretanică spumată ecologică, datorită vâscozității sale, are o formă anatomică necesară pentru susținerea corectă a capului și a gâtului. Efectul de spumă de memorie, pe care îl are perna, asigură un flux moale în jurul formelor și curbelor capului și gâtului, ceea ce vă permite să le susțineți fără presiune, creând un sentiment de ușurință și plutire.

În timp ce se sprijină pe o astfel de pernă, mușchii gâtului se relaxează. Perna are o perforare pe întreaga suprafață pentru a îmbunătăți schimbul de aer. Un capac cu fermoar tricotat, care este inclus în kit, protejează perna de murdărie.

Features

Dimensiune (cm)
40*60
Umplutură
Memory foam
Tip
Pernă ortopedică