Perna anatomică Ambesonne cu efect de memorie

4 recenzii

5.00 out of 5 stars


2 отзыва
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
Pernele ortopedice susțin gâtul într-o poziție fiziologică și ajută la evitarea consecințelor neplăcute. Material: Umplutură din spumă poliuretanică vâscoelastică spumată...
Price:
799 lei
13%- 100 lei

699 lei

Dimensiune (cm)
40*60
Umplutură
Memory foam

С эффектом памяти Memory Foam

Additional services:

Overview

Noua pernă ortopedică este o adevărată descoperire în lumea somnului și a confortului. Combinația sa unică dintre avantajele pernelor clasice și eficacitatea produselor ortopedice permite fiecărui utilizator să se bucure de o vacanță perfectă.

În exterior, perna este destul de obișnuită și familiară pentru majoritatea oamenilor. Are dimensiuni și formă standard, precum și rigiditate optimă, ceea ce îl face o alegere ideală fără a fi nevoie să se adapteze la un produs nou.

Cu toate acestea, adevărata magie se întâmplă în interior. Perna este echipată cu o umplutură din spumă poliuretanică spumată ecologică, care are o vâscozitate uimitoare. Datorită acestui fapt, își asumă cu ușurință o formă anatomică, oferind un sprijin adecvat pentru cap și gât. Efectul unic de spumă cu memorie permite pernei să se potrivească perfect formelor și curbelor capului și gâtului, creând o senzație de ușurință și creștere a primăverii.

Când vă odihniți pe o astfel de pernă, mușchii zonei gulerului cervical se relaxează, eliberând tensiunea. Perna este, de asemenea, echipată cu o perforație specială pe întreaga suprafață, care îmbunătățește schimbul de aer, menține prospețimea și uscăciunea în timpul somnului.

Setul include o husă tricotată detașabilă care protejează perna de murdărie și oferă un confort suplimentar.

Nu ratați ocazia de a încerca această pernă ortopedică versatilă care urmează contururile corpului, ameliorează tensiunea din spate, gât și articulații, promovează circulația liberă a sângelui și vă susține capul și gâtul în poziția corectă. De asemenea, absoarbe perfect și evaporă umezeala pentru o senzație de confort complet în orice situație.

Features

Dimensiune (cm)
40*60
Umplutură
Memory foam
Tip
Pernă ortopedică