Cuvertură de pat cub stil 210*240 ciocolata / Lapte, 210*240

2 recenzii
Cuvertura în stil cub este o cuvertură cu două fețe care va crea un sentiment de confort, o atmosferă calmă și relaxantă în casă. Diferite părți în culoare - o oportunitate de a...
Price:

765 lei

Umplutură
Anti-alergenic 100% fibra de poliester siliconizat (pânză)
Pânză
microfibră
Additional services:

Overview

Cuvertura în stil cub are un design foarte elegant și atractiv. Produsul este față-verso, adică pe de o parte este realizat într-o nuanță plăcută de gri deschis, pe de altă parte are un bej neutru.

Tesatura de pat -microfibră. Umplutură - silicon. Matlasate capac nu numai că protejează lenjeria de pat de contaminare, dar servește și ca un element excelent al decorului camerei. Țesătura patului este plăcută la atingere, nu alunecă și nu se sfărâmă.


De asemenea, un avantaj important al produsului este caracterul său practic. Materialul din care este cusută patul, și anume microfibra, este destul de moale și plăcut la atingere. Când îl folosiți, nimic nu va aluneca sau va crește. Și dacă se întâmplă brusc un incident neașteptat și pătura devine puțin murdară, atunci totul poate fi îndepărtat cu ușurință de pe suprafața sa.

Features

Umplutură
Anti-alergenic 100% fibra de poliester siliconizat (pânză)
Pânză
microfibră
Culoare
Maro-lapte