Perna latex pentru copii

SKU: 30*25
2 recenzii

5.00 out of 5 stars


1 отзыв
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
0 отзывов
Perna latex pentru copii. O alegere excelentă a pernei unui copil va fi o pernă din latex natural. Latexul este fabricat din sucul copacilor de cauciuc și are o serie de...
Price:

200 lei

Out of stock
Dimensiune (cm)
30*25
Umplutură
Latex
Additional services:

Рассрочка на все товары без переплат, подробнее по
тел.: +373 (60) 08-08-19

Принимаем любой вид оплаты, наличный и безналичный расчёт, денежные переводы


Консультанты детально расскажут про различные виды товаров, продающихся у нас.

Overview

Perna latex pentru copii. O alegere excelentă a pernei unui copil va fi o pernă din latex natural. Latexul este fabricat din sucul copacilor de cauciuc și are o serie de calități pozitive pentru somnul copiilor.

În primul rând, latexul este capabil să distribuie uniform presiunea și să mențină cu atenție coloana vertebrală în poziția fiziologică corectă, ceea ce reprezintă o excelentă prevenire a scoliozelor la copii.

Nu există un mediu favorabil pentru acarienii de praf, ciuperci și bacterii într-o astfel de pernă. De aceea, pernele din latex nu sunt hipoalergenice și nu sunt supuse putregaiului și mucegaiului. Latexul trece perfect aerul, are capacitatea de a păstra corpul în timpul iernii și de a nu se încălzi vara, ceea ce va oferi copilului dvs. un somn confortabil, calm și sănătos. Când dormim pe o pernă obișnuită, coloana vertebrală are o poziție nefirească.

În mod normal, regiunea cervicală ar trebui să fie o continuare a toracelui, să fie pe aceeași linie dreaptă cu ea. Dacă perna este moale, gâtul își pierde suportul și se îndoaie involuntar. Dacă este fermă-se dovedește a fi prea ridicată. Ambele conduc la faptul că discurile intervertebrale prezintă o sarcină suplimentară. Aceasta accelerează dezvoltarea osteocondrozei, duce la un spasm al mușchilor gâtului, perturbă circulația sanguină a capului.

În plus, accesul aerului la plămâni devine dificil și toate țesuturile primesc mai puțin oxigen. Pernele ortopedice susțin gâtul într-o poziție fiziologică și ajută la evitarea consecințelor neplăcute.

Features

Dimensiune (cm)
30*25
Umplutură
Latex
Tip
Pernă ortopedică