PERNA CONFORT 50*30, 50*30

Fără recenzii
Perna antialergică moderat moale și elastică își restabilește bine forma și scurge aerul, oferind condiții confortabile pentru somn. </br></br> Perna nu necesită...
Price:
290 lei
47%- 135 lei

155 lei

Dimensiune (cm)
50*30
Umplutură
Latex
Additional services:

Overview

Perna COMFORT este soluția perfectă pentru cei care apreciază confortul și calitatea în timpul somnului. Această pernă este concepută pentru a oferi un suport optim pentru cap și gât, precum și pentru a asigura o odihnă adecvată în timpul somnului.

Perna este realizată din materiale de înaltă calitate, care oferă confort și confort maxim. Umplutura interioară a pernei susține poziția corectă a capului și gâtului, ceea ce evită durerea și disconfortul la trezire.

În plus, perna noastră are o respirabilitate excelentă, care evită transpirația neplăcută și căldura în timpul somnului. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care au probleme cu transpirațiile nocturne sau sensibilitatea la căldură.

Designul pernei este realizat ținând cont de ergonomia și anatomia corpului uman, ceea ce permite un sprijin optim și confort în timpul somnului. Forma și dimensiunea sa sunt ideale pentru majoritatea oamenilor, iar o varietate de culori vă permite să alegeți opțiunea potrivită pentru orice interior.

În general, perna de confort este combinația perfectă de confort, calitate și confort, ceea ce vă permite să obțineți un somn plin și sănătos. Va fi o alegere excelentă pentru cei care își apreciază sănătatea și confortul în timpul vacanței.

Features

Dimensiune (cm)
50*30
Umplutură
Latex
Tip
Pernă ortopedică
Pânză
Трикотаж