Pat Retro (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: Bej, 90*200

Fără recenzii
Bază de pat metalică cu mecanism de ridicare și un sertar spațios pentru rufe inclus. Patul Retro are o tăblie mică, care este un mare plus pentru podelele de mansardă și...
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Retro este o combinație rafinată de stil, confort și funcționalitate. Este un design elegant și sofisticat de mobilier care va sublinia caracterul oricărui dormitor.

Patul este de obicei realizat într-un stil clasic, cu curbe grațioase, sculpturi în lemn sau elemente metalice care îi adaugă un farmec unic. Este disponibil în diferite dimensiuni și finisaje, ceea ce vă permite să alegeți opțiunea potrivită pentru orice interior.

De asemenea, patul nostru are o funcționalitate ridicată. Poate fi echipat cu sertare convenabile pentru depozitarea lenjeriei de pat și a altor lucruri, ceea ce îl face o alegere ideală pentru dormitoarele mici. În plus, tăblia confortabilă și confortabilă vă permite să vă bucurați de odihnă și să dormiți în cea mai plăcută poziție.

Patul Retro nu este doar o piesă de mobilier, ci și un element decorativ care va adăuga rafinament și farmec spațiului dormitorului. Datorită designului său unic și a materialelor de înaltă calitate, patul Retro va fi un plus minunat pentru orice interior, creând o atmosferă de confort și stil.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Bej