Pat oglindă (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: bej, 90*200

Fără recenzii
Patul Miror, din velur bej, este făcut pentru un somn confortabil.​ Liniile verticale stricte subliniază concizia. Încadrarea cu elemente de oglindă adaugă farmec.
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Miror este o piesă de mobilier elegantă și elegantă, care va decora orice dormitor. Acest pat rafinat are un design modern care se va potrivi perfect în orice interior, de la clasic la modern.

Patul este realizat din materiale durabile și de înaltă calitate, ceea ce asigură o durată lungă de viață. Rama patului este din lemn masiv, iar spătarul și picioarele sunt din metal, ceea ce îi conferă stabilitate și fiabilitate.

Acest pat este echipat cu o tăblie confortabilă și tapițată, care conferă locului de dormit un plus de confort și confort. Patul nostru este echipat și cu o bază cu arc, care asigură o distribuție uniformă a greutății și confort în timpul somnului.

Patul este disponibil în diferite dimensiuni și culori, ceea ce vă permite să alegeți modelul perfect pentru orice dormitor. Datorită designului său funcțional și aspectului atractiv, patul Miror va deveni un element indispensabil al interiorului și va crea o atmosferă de confort și confort în dormitorul dvs.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Синий