Pat Toledo (cu mecanism de ridicare) culoare: Bej, 90*200

Fără recenzii
Un pat într-un stil modern Toledo este mobilier cu o lipsă de decor luxuriant pretențios. Are un aspect simplu sau chiar futurist și un design concis.
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Toledo este un mobilier de dormitor elegant și elegant, care are un design de înaltă calitate și rafinat. Este fabricat din lemn durabil și de înaltă calitate, ceea ce îl face fiabil și durabil. Patul are curbe rafinate și detalii sculptate, ceea ce îi conferă un aspect luxos.

Patul este disponibil în mai multe dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru orice dormitor. Se potrivește perfect atât în interiorul clasic, cât și în cel modern, datorită versatilității și rafinamentului său.

Designul confortabil al patului asigură un somn confortabil și odihnă. Tăblia înaltă creează o atmosferă confortabilă, iar picioarele masive conferă patului rezistență și stabilitate. Datorită funcționalității sale, patul Toledo este potrivit atât pentru utilizare simplă, cât și pentru dublă.

Tăblia moale și confortabilă este acoperită cu țesătură de înaltă calitate, ceea ce conferă patului un aspect elegant și atractiv. Datorită rafinamentului și designului elegant, Toledo va decora orice dormitor și îi va adăuga o atmosferă de lux și confort.

Paturile noastre din Chișinău nu sunt doar mobilier, sunt o adevărată operă de artă care vă va oferi odihna și sprijinul perfect în orice condiții.

Salteaua nu este inclusă în preț și este achiziționată separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Bej