Pat Smart (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: bej închis, 90*200

Fără recenzii
Pat turcesc de designer Smart în stil urban. Datorită designului modern și texturii finisajului, acesta se va potrivi perfect în orice interior modern. Geometria laconică și...
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Piele ecologică

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul inteligent este un loc de dormit inovator și confortabil, creat ținând cont de tehnologiile moderne și de nevoile utilizatorilor. Acest pat oferă confort și confort, precum și o serie de caracteristici inteligente care îl fac o alegere ideală pentru casele moderne.

Patul are un design elegant și ergonomic care se potrivește armonios în orice interior al dormitorului. Construcția sa este realizată din materiale de înaltă calitate, care asigură rezistența și durabilitatea produsului. Datorită cadrului său stabil, patul oferă suport fiabil pentru saltea și o odihnă confortabilă în timpul somnului.

Una dintre principalele caracteristici ale patului nostru inteligent este prezența funcțiilor inteligente. Este echipat cu un sistem de control integrat care permite utilizatorului să controleze iluminatul, temperatura și alți parametri din dormitor direct din pat. Patul inteligent poate fi echipat și cu difuzoare încorporate și porturi USB, ceea ce îl face un loc ideal pentru relaxare, divertisment și muncă.

Salteaua folosită în patul inteligent merită, de asemenea, o atenție specială. Este fabricat din materiale de înaltă calitate care oferă suport și confort în timpul somnului. Salteaua poate avea diferite tipuri de rigiditate și umplutură, ceea ce vă permite să alegeți modelul optim pentru nevoile dvs.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Piele ecologică
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Maro-lapte