Pat Elastica (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: Bej, 90*200

Fără recenzii
Accentul luminos al patului de ridicare cu 2 dormitoare din țesătură Elastica este realizat pe un spătar moale în relief (tetieră moale) în stilul unei "cravate de...
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul dublu Moale Interior Elastica cu mecanism de ridicare este un decor pentru orice dormitor

Accentul luminos al patului de ridicare cu 2 dormitoare din țesătură Elastica este realizat pe un spătar moale în relief (tetieră căptușită) realizat manual. Patul este confortabil nu numai pentru dormit, ci și pentru o distracție plăcută (vizionarea televizorului, citirea unei cărți, micul dejun și chiar munca)

Patul nostru este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice interior. Este o structură elegantă din metal sau lemn durabil, care combină funcționalitatea, confortul și atracția estetică.

Materialul special de pe suprafața patului oferă suport și confort suplimentar pentru dormitor și contribuie, de asemenea, la o distribuție uniformă a greutății corporale, care evită disconfortul și durerea după somn. Patul Elastica este disponibil în diferite dimensiuni și culori, ceea ce vă permite să alegeți opțiunea potrivită pentru orice interior.

Datorită designului său modern și materialelor de înaltă calitate, patul Elastica va fi un plus excelent pentru orice spațiu modern de dormitor. Comoditatea și caracterul practic îl fac o alegere ideală pentru cei care apreciază confortul și stilul în casa lor.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Bej