Pat Berlin (cu mecanism de ridicare) Turcia, Culoare: Gri, 90*200

Fără recenzii
Patul Berlin cu mecanism de ridicare este potrivit pentru un dormitor decorat în orice stil. Se va potrivi cu ușurință atât într-un interior minimalist, cât și într-unul clasic,...
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Berlin este un mobilier de dormitor elegant și elegant, care va adăuga confort și confort oricărei camere. Acest pat are un design modern care se va potrivi perfect în orice interior, de la clasic la modern.

Patul este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și fiabil. Cadrul este realizat din lemn puternic și durabil, iar tapițeria este realizată din țesătură sau piele de înaltă calitate, ceea ce conferă patului un aspect luxos.

Tăblia confortabilă oferă suport confortabil în timp ce citești sau te uiți la televizor în pat, iar suporturile fiabile garantează stabilitate și siguranță în timpul utilizării.

Patul este disponibil în diferite dimensiuni, de la single la dublu, ceea ce îl face o alegere ideală pentru orice cameră, indiferent de dimensiunea sa.

Datorită designului său elegant și calității înalte, patul va fi un plus minunat pentru orice interior al dormitorului, oferindu-i confort și eleganță.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
Серый