Pat Rotterdam (cu mecanism de ridicare) Turcia, culoare: portocaliu, 90*200

Fără recenzii
Patul Rotterdam cu mecanism de ridicare este un sertar mare pentru rufe, mai ales dacă dormitorul este înghesuit. Un mecanism convenabil de ridicare vă permite să ridicați fără...
Price:

0 lei

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză

Размер (см):

90*200
120*200
140*190
160*200
180*200
Металлический каркас
Подъемный механизм
Вместительная ниша для белья
Высота от пола 10см
Additional services:

Overview

Patul Rotterdam este un design de mobilier elegant și rafinat, care va oferi dormitorului tău un aspect luxos și elegant. Acest pat are un design rafinat care combină elemente clasice și moderne.

Patul este realizat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul natural și țesătura moale. Acest lucru asigură durabilitate, fiabilitate și confort în utilizare. Datorită construcției sale robuste, patul nostru servește de mulți ani, menținându-și atractivitatea și funcționalitatea.

Designul patului este o combinație de curbe și linii drepte, ceea ce creează un aspect spectaculos. Elementele rafinate ale capului și piciorului patului adaugă rafinament și lux. Acoperirea artificială bogată conferă patului un aspect scump și luxos.

Patul nostru din Chișinău este disponibil în diferite dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru orice dormitor. Alegerea culorilor și finisajelor vă permite, de asemenea, să reglați acest pat la orice interior, oferind confort și confort maxim.

Acest pat va fi completarea perfectă pentru un dormitor clasic sau modern de eleganță. Vă va încânta cu designul său rafinat, de înaltă calitate și funcționalitate. Patul Rotterdam este simbolul luxului, confortului și stilului din dormitorul tău.

Saltea: nu este inclusă, se vinde separat.

Features

Pânză
Velur
Material de tapițerie
Pânză
Tipul patului
Pat dublu
Producție
Турция
Mecanism de ridicare
Da
Dimensiune (cm)
90*200, 120*200, 140*190, 160*200, 180*200
Culoare
оранжевый