Ortopedice Latex Perna

Fără recenzii
Perna ortopedică din latex natural 100%, are două niveluri de înălțime sub formă de role. Poziția anatomică corectă a gâtului și a umerilor în timpul odihnei contribuie la un...
Price:

605 lei

Out of stock
Dimensiune (cm)
60*40
Umplutură
Latex
Additional services:

Overview

Perna ortopedică din latex natural 100%, are două niveluri de înălțime sub formă de role. Poziția anatomică corectă a gâtului și a umerilor în timpul odihnei contribuie la un somn restabilitor.

În plus, are un efect anti-clichet.

O alegere excelentă a unei perne va fi o pernă din latex natural. Latexul este fabricat din sucul copacilor de cauciuc și are o serie de calități pozitive pentru somn. În primul rând, latexul este capabil să distribuie uniform presiunea și să mențină cu atenție coloana vertebrală în poziția fiziologică corectă.

Nu există un mediu favorabil pentru acarienii de praf, ciuperci și bacterii într-o astfel de pernă. De aceea, pernele din latex nu sunt hipoalergenice și nu sunt supuse putregaiului și mucegaiului. Latexul trece perfect aerul, are capacitatea de a păstra corpul în timpul iernii și de a nu se încălzi vara, ceea ce vă va oferi un somn confortabil, calm și sănătos.

Features

Dimensiune (cm)
60*40
Umplutură
Latex
Tip
Pernă ortopedică
Pânză
Jacquard